Ukusi Anđela

Prva vrsta koju smo ikada umesili! Svima je omiljena jer je spoj crne i mlečne čokolade u ovom kolaču, uz seckani lešnik, jednostavno - neodoljiv!

Crna čokolada savršeno se prožima sa oporom korom pomorandže, dok komadići kandirane pomorandže daju slast ovom kolaču!

Valjevska šljiva i belgijska čokolada srele su se u ovom ljupkom kolaču.
Osim što je sočna, šljiva je i veoma bogata antioksidansima.

Brusnica važi za najjači prirodni antibiotik i antiseptik, ali osim toga, njena blaga kiselost savršeno se spaja sa belom belgijskom čokoladom, čineći neodoljiv kolač!!!!!

Softisticiran i smeo, ovaj kolač nosi notu svežine limuna i resku energiju đumbira. Đumbiru pripisuju toliko lekovitih svojstava da nema razloga da sumnjamo da je čudotvoran! :) A uz belu čokoladu i limun neodoljivo je ukusan!

Elegantna kombinacija ukusa: osvežavajuća menta i snažna crna čokolada. Uzaludno je opirati se...


Najklasičniji ovseni kolač pravi se upravo u ovoj kombinaciji: mirisan i zdrav cimet i slatko suvo grožđe. Ali, za razliku od klasičnog ovsenog kolača, naš je neodoljiv ;)

Divčibarska jabuka, najfinija bela čokolada i orasi, koje nazivaju i “hrana za mozak” jer su bogati omega 3 kiselinama, čine sočan, mirisan kolač za uživanje bez griže savesti.

Divna, orijentalna kombinacija. Smokve daju slast, lešnik hrskavost, pomorandže svežinu, a sve je ogrnuto velom posebne mešavine začina. Umesto putera, u ovoj vrsti Anđela koristimo palmino ulje.
(bez namirnica životinjskog porekla)

Kolači bogati suvim voćem, sadrže čak pet vrsta: suvu šljivu, aroniju, brusnicu, suvo grožđe i kandiranu pomorandžu. Mirišu na praznike.
Umesto putera, u ovoj vrsti Anđela koristimo palmino ulje.
(bez namirnica životinjskog porekla)