Etos

Andjeli su nastali kao posledica nase rešenosti da prestanemo da pravimo kompromise u životu. Andjeli su kreirani bez kompromisa, sa puno strasti, i prvenstveno smo ih namenili sebi. Vrlo brzo smo shvatili da su Andjeli nešto iza čega u potpunosti možemo da stanemo kao porodica i rešili da tu našu malu magiju podelimo sa vama.

Čitava paleta proizvoda proizvoda na kojima radimo ima identične temeljne vrednosti, što je svojevrsna crvena nit koja će nas pratiti u godinama koje dolaze. Ono što nije dobro za nas, nije dobro ni za vas. Tačka.

Andjeli imaju snažan identitet i etos.

Mi verujemo da je moguće pomiriti nepomirljivo: ponuditi potrošačima proizvode bazirane na našoj opsesiji kvalitetom, posvećenosti i ljubavi prema onome što stvaramo, po pristupačnoj i fer ceni, uz puno poštovanje i posvećenost zadovoljstvu naših mušterija i njihovih najmilijih, uz dostojanstven tretman naših zaposlenih. Želimo da ponudimo nešto dobro i kvalitetno, nešto na šta ćemo mi i naša deca biti ponosni. Želimo da budemo deo ovog društva, ukazujući na to da je moguć i drugi put:

Put koji je baziran na fer odnosu, poštenju i posvećenosti.